Vælg sprog

da Dansk
www.familiekalender.dk

Dansk er valgt
da Norsk
www.familiekalenderen.com

Velg norsk
da English
www.calendar4family.com

Change to English
da Spanish
www.calendariofamiliar.es

Elige español
da Svenska
www.familjekalender.com

Välj svenska
da Deutsch
www.meinfamilienkalender.de

Wählen Sie Deutsch
da Nederlands
www.mijnfamiliekalender.nl

Kies Nederlands

Login


Log ind
Log ind

Version pp-20221004

Privatlivspolitik for Familiekalender.dk

Denne fortrolighedspolitik indeholder oplysninger om hvordan personoplysninger behandles hos Familiekalender. Du kan finde oplysninger om, hvordan vi behandler oplysninger om vores kunder, tidligere kunder, potentielle kunder, kontaktpersoner hos vores samarbejdspartnere, deltagere på vores arrangementer og brugere af vores hjemmesider.

Familiekalender er dataansvarlig for de personoplysninger, der er nævnt i denne politik. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du kontakte os på:


1 Resumé

1.1 Formål

Vi behandler persondata med følgende formål:
Når du besøger vores hjemmeside, anvender vi cookies.

1.2 Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om:
Du kan finde flere oplysninger om dine rettigheder nedenfor i denne privatlivspolitik.

2 Hvilke personoplysninger vi behandler

Hvilke personoplysninger vi behandler, afhænger af formålet og kan variere alt efter, hvilke tjenester du anvender. Nedenfor har vi angivet de vigtigste kategorier af personoplysninger, som vi behandler.
Kategori Eksempler på personoplysninger
Navn og kontaktinformationer Fornavn og efternavn, e-mailadresse, postadresse, mobilnummer.
Købshistorik Oplysninger om dine køb og abonnementer
Enhedsdata Data om din enhed, for eksempel oplysninger om du browser via en mobil eller computer, og hvilken browser du bruger. Kan også indeholder oplysninger om IP-adresse og browserindstillinger.
Korrespondance Oplysninger, når du kontakter os, afhængigt af hvilke oplysninger du giver os.
 

3 Hvordan vi anvender dine personoplysninger

Nedenfor har vi beskrevet formålene og kategorierne af personoplysninger mere detaljeret. Vi har også angivet, hvilket retsgrundlag vi har for behandlingen.

Vi behandler hovedsageligt dine personoplysninger på grundlag af en aftale med dig (“Opfyldelse af en aftale“) eller behandlingen er baseret på dit samtykke ("Samtykke"). Vi kan også behandle dine data på grundlag af vores legitime interesser ("Legitim interesse").

3.1 Til at levere vores online kalender

Vi behandler dine personoplysninger for at give adgang til online kalenderen gennem familiekalender.dk. Vi anvender dataene, for at give adgang til materialet og til at håndtere din kalender. De informationer vi indsamler, omfatter dit brugernavn, din adgangskode, dit navn og kontaktoplysninger, dit telefonnummer, din e-mailadresse.

Retsgrundlaget for behandlingen er at opfylde en aftale med dig.

3.2 Til at kontakte dig om produktet

Formålet er at give dig direkte nyheder og opdateringer. Vi behandler din e-mail og dit navn.

Retsgrundlaget for behandlingen er, at du har givet dit samtykke til brug af kalenderen.

3.3 For at håndtere af dine ordre og dit abonnement

Vi vedligeholder en liste over dine ordre og holder styr på dit abonnements udløb. Vi behandler din e-mail, brugernavn, navn, adresse og postnummer.

3.4 For at håndtere af betalinger og fakturering

For vores betalte tjenester behandler vi betalingsoplysninger gennem en betalingsudbyder. Vi gemmer derfor ikke nogen oplysninger om dine bankkort eller koder.

3.5 For at beskytte vores systemer

For at beskytte vores systemer mod sikkerhedsbrud eller ondsindede handlinger kan vi behandle dine personoplysninger. Det kan være din login-historik eller oplysninger om din enhed. Retsgrundlaget er vores legitime interesse i at holde vores systemer sikre.

3.6 For at beskytte vores juridiske interesser

Afhængigt af den specifikke situation kan vi opbevare dine data for at beskytte vores juridiske interesser. F.eks. i tilfælde af at du klager over en af vores tjenester. I sådanne tilfælde er vores behandling af personoplysninger baseret på vores legitime interesse i at beskytte vores juridiske forretningsinteresser.

3.7 For at håndtere dine henvendelser

Hvis du kontakter os via en af vores udpegede kanaler, f.eks. via e-mail, behandler vi dine personoplysninger. De personoplysninger, som vi behandler, vil f.eks. være dine kontaktoplysninger såsom din e-mailadresse og de oplysninger, du giver i din henvendelse. Vores retsgrundlag for behandlingen er vores legitime interesse i at give oplysninger til personer, der søger sådanne oplysninger.

4 Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer, at personoplysninger behandles med et sikkerhedsniveau, der er passende i forhold til risikoen, f.eks. ved at sikre fortrolighed, tilgængelighed og integritet af personoplysningerne.

5 Modtagere af personoplysninger og brug af underleverandører

Vi videregiver og/eller deler ikke dine personoplysninger til tredjeparter, undtagen når det er nødvendigt for at opfylde vores juridiske forpligtelser.

Til visse administrative formål anvender vi underleverandører (databehandlere). Vi har sikret os, at behandlingen er i overensstemmelse med kravene i GDPR ved at indgå databehandleraftaler med databehandleren. Databehandleraftalerne sikrer også, at personoplysningerne ikke anvendes til andre formål.

7 Den Registredes rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på kontakt@familiekalender.dk.

8 Hvor vi behandler dine personoplysninger

Vi behandler udelukkende dine personoplysninger med hosting i Danmark eller i EU/EØS.

9 Opbevaringstid

Opbevaring af personoplysninger vil finde sted så længe, det er nødvendigt for formålet med behandlingen. Vi opbevarer ikke dine personoplysninger ud over dette, medmindre der er et andet retsgrundlag for behandlingen.

Vi bestemmer opbevaringstiden på følgende:

10 Ændringer af denne privatlivspolitik

Vi vil opdatere denne privatlivspolitik, hvis vi ændrer den måde, vi behandler personoplysninger på. Se venligst datoen for den seneste version nedenfor. Vi anbefaler, at du jævnligt genbesøger vores politik for at se, om der er sket nogen ændringer.

Sidst opdateret: 9.10.2023

Om Kontakt Forretningsbetingelser Privatlivspolitik Priser

Smart onlinekalender der giver overblik for hele familien.

Denne service udbydes af Delekalender.dk - CVR: 26451302 - Nørre Farimagsgade 76, 1364 København K - kontakt@familiekalender.dk

Dankort Visacard Mastercard Maestro jcb visa verify

Betaling kan foregå med Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og JBC. Alle priser er inklusiv moms.


Copyright © 2024 Familiekalender.dk - Alle rettigheder forbeholdes.

Opret bruger


betingelserne
Opret bruger
Du kan prøve familiekalender.dk gratis i syv dage. Hvis kalenderen er noget for dig, kan du købe fri adgang for 1, 6 eller 12 måneder. Se priserne her.

Glemt password

Indtast dit Eller

Send mit kodeord til min e-mail

  • Hvad er kalenderen god til?

    familiekalender.dk er specielt udviklet til at give et nemt og hurtigt overblik over forskellige aktiviteter.

    Folk bruger familiekalender.dk til mange forskellige formål. F.eks:
    • Familier og venner, der vil have bedre fælles overblik
    • Forretninger, der har brug for en vagtplan
    • Klubber og foreninger, der skal koordinere aktiviteter
    • Koordinering af lokaler, udlejningshuse og ting man deles om
    • Skilsmisseforældre, der skal koordinere hvor børnene skal være

    Klik på pilen til højre for at få mere at vide.


  • Få din kalender som du vil have den

    familiekalender.dk er bygget op af kolonner. Det giver et nemt og hurtigt overblik, som du ikke får i andre kalendere.
    Du kan dele kolonnerne med andre og vælge, hvem der har adgang til at skrive eller se i kalenderen. forside

  • Del med andre

    Når I deler kolonner, kan hver bruger bygge sin kalender op med de ønskede kolonner.

    Kolonnerne kan opstilles i den rækkefølge, der er behov for. kolonner

  • Det er nemt at oprette aftaler

    Du kan oprette aftaler med både ikoner og forskellige baggrundsfarver. Det giver et godt overblik.
    aftaler aftaler

  • Nem at bruge

    Du kan vælge, at man kun kan sætte bestemte aftaler ind i en kolonne.
    For eksempel hvem, der skal hente børnene på forskellige dage.
    hentedage

  • Prøv kalenderen


    Er familiekalender.dk noget for dig, kan du oprette en bruger og prøve kalenderen.

    Det tager kun 2 minutter...

    Opret en bruger gratis

    God fornøjelse.
    familiekalender.dk

Prøv kalenderen

Her kan du prøve en live version af kalenderen.
Klik på et felt for at sætte en aftale ind.

Om familiekalender.dk

I OVER 10 år har vores kalender været til gavn for familier, venner, foreninger, butikker, klubber, deleordninger, kirker, sportshaller og mange flere.


Det er en glæde at høre hvordan kalenderen hjælper en masse mennesker med at få overblik over deres aftaler og planlægning. Det vi hører mest er, at kalenderen giver et helt særligt overblik som andre kalendere ikke giver. Det er vi selvfølgelig glade for, for det er også grunden til at vi udviklede den i første omgang.


Samtidig prøver vi hele tiden at leve op til vores målsætninger.


De første år var kalenderen gratis at bruge, men med tiden blev det svært at varetage udgifterne med det stigende antal brugere. Så vi blev nødt til at tage et mindre beløb for at få dækket vores udgifter. Vi synes at en pris på 89 kr. om året (det svarer til 7,56 kr. om måneden) er en god pris, hvor man løbende får adgang til de forbedringer vi laver. Nye funktioner, der primært bliver til på baggrund af ideer, vi får fra vores brugere.


Så hvis du har en ide til hvordan din kalender kan blive endnu bedre, eller endnu nemmere at bruge, lytter vi gerne. Du skal bare sende en besked til os, så vender vi ideen med vores udviklere, som altid gør deres bedste for at lave den bedste kalender med det bedste overblik.



Hold det også privat

Vi mener alle har et ansvar for, hvordan de deler deres informationer, og hvem der kan se dem. Del derfor kun profiler med bekræftede venner og personer i din omgangskreds.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, ideer, ris eller ros til vores kalender, er vi altid glade for at høre fra dig.

Skriv til os på: kontakt@familiekalender.dk

Denne service udbydes af:
Delekalender.dk
Nørre Farimagsgade 76
1364 København K
CVR: 26451302

Forretningsbetingelser

Virksomheden

Denne service udbydes af virksomheden Delekalender.dk (CVR: 26451302).

Når du handler hos os, er alle transaktioner omfattet af dansk lovgivning. Derfor afgøres alle uoverensstemmelser af de ordinære, danske domstole.

Adgang

Adgang til familiekalender.dk kan kun benyttes efter en medlemsregistrering. Alle kan blive medlem af familiekalender.dk. Denne service gratis for dig som bruger i en prøveperiode. Du er forpligtet til at holde din persondata opdaterede. Ved registreringen vælger du et medlemsnavn og et kodeord (adgangsdata).

Du er forpligtet til at beskytte adgangen til din kalender mod tredjemands uretmæssige brug af den. Adgangsdata skal hemmeligholdes. Såfremt din data grundet uagtsomhed fra din side kommer tredjemand i hænde, er du selv ansvarlig for hver gang, tredjemand benytter din adgangsdata. Finder du ud af, at din adgangsdata er blevet tilgængelig for en uretmæssig tredjemand tilrådes det at ændre dit kodeord. Er dette ikke muligt, så kontakt familiekalender.dk pr. e-mail.

Som bruger er du forpligtet til at give familiekalender.dk muligheden for at kontakte dig, således at du kan modtage fornøden information om de tilmeldte services og senere udbygning af sitet, hvis der kommer flere tilbud til. Denne forpligtelse accepteres, når du melder dig ind via registrering af din e-mail adresse.

Indhold

familiekalender.dk kan på ingen måde gøres ansvarlig eller hæftende for brugerindhold, tredjepartsindhold, eller andre tredjeparts-applikationer bragt på siden, hvad enten de er tilvejebragt af sidens brugere, delekalender, tredjeparter, eller nogen som helst form for udstyr eller programmering anvendt på siden.

På trods af at vi sætter regler for brugeradfærd, foretager vi ingen kontrol heraf, og er ikke ansvarlige for brugeres færden og kalender-delinger på sitet og kan ikke stilles til ansvar for noget som helst stødende, upassende, uanstændigt, ulovligt eller på anden måde ubehageligt indhold der måtte forefindes på siden.

Din data er privat og indholdet i denne kalenderservice vil kun blive brugt i overensstemmelse med lovgivningen.

Delekalender.dk hæfter ikke for evt. tab, som opstår ved, at adgangen til dine data afbrydes, eller at din indlagte data går tabt.

Funktionaliteten i familiekalender.dk er optimeret til de nyeste versioner af: Internet Explorer, Firefox, Crome og Safari

Benyttes familiekalender.dk i andre eller ældre browsere, på andre platforme, smartphones, tablets eller andet kan der være ændret eller manglende funtionalitet.

I forbindelse med køb


Betaling

familiekalender.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

familiekalender.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Produktet leveres i det øjeblik betalingen er gennemført. Du skal være logget ind med en bruger på familiekalender.dk for at kunne gennemføre betalingen. Denne brugers tidsmæssige adgang til familiekalender.dk forlænges med det antal dage som det købte produkt foreskriver.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Kunden accepterer ved bestilling af specialtilrettet ydelse, som f.eks. personlig online kalender, at fortrydelsesretten bortfalder jvf. Forbrugeraftalelovens §12.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på familiekalender.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse og E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos familiekalender.dk og opbevares i fem år efter brugen af kalenderen er stoppet, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på familiekalender.dk er Jacob Bøegh.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til familiekalender.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos familiekalender.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jacob Bøegh via e-mail kontakt@familiekalender.dk.

Support

familiekalender.dk yder udelukkende support på e-mail.
Al kommunikation vil foregå enten på engelsk eller dansk. Der ydes ikke support på andre sprog.


Cookies

På familiekalender.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på familiekalender.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere familiekalender.dk.

Opret en bruger gratis

Priser

Ved oprettelse får man 7 dages prøveperiode. Dette kræver ikke kreditkortoplysninger eller nogen form for betaling.

1 måned
29 kr.
dage Hvis du lige vil prøve kalenderen lidt længere tid
kroner 29 kr. pr. mrd.
brugere 1 bruger(e)
Et halvt år
79 kr.
dage Hvis du ikke vil binde dig for længe
kroner 13 kr. pr. mrd.
brugere 1 bruger(e)
Et år
119 kr.
dage 12 måneders abonnement
kroner 10 kr. pr. mrd.
brugere 1 bruger(e)
2 år
214 kr.
dage Hvis du vil spare penge
kroner 9 kr. pr. mrd.
brugere 1 bruger(e)
3 år
285 kr.
dage Hvis du vil spare flere penge
kroner 8 kr. pr. mrd.
brugere 1 bruger(e)
Beregn pris
285 kr.
Få rabat, hvis du køber mere end et år eller flere brugere.

Priserne er for fuld adgang til alle funktioner i familiekalender.dk per bruger. Man kan prøve familiekalender.dk gratis i syv dage.
Hvis man er tilfreds med kalenderen, kan man nemt og hurtigt betale for abonnement med kreditkort. kontakt@familiekalender.dk

F? tre m?neders ekstra abonnement gratis

Anbefaling

Du har modtaget en anbefaling, men enten er den allerede brugt, eller også er den udløbet.

Kontakt personen, der har sendt anbefalingen for at få en ny.