Vælg sprog

da Dansk
www.familiekalender.dk

Dansk er valgt
da Norsk
www.familiekalenderen.com

Velg norsk
da English
www.calendar4family.com

Change to English
da Spanish
www.calendariofamiliar.es

Elige español
da Svenska
www.familjekalender.com

Välj svenska
da Deutsch
www.meinfamilienkalender.de

Wählen Sie Deutsch
da Nederlands
www.mijnfamiliekalender.nl

Kies Nederlands

Login


Log ind
Log ind

Hvad er forskellen på denne kalender og andre (gratis) kalendere?


Kolonner

Den store forskel er, at denne kalender viser kolonner med aftaler i stedet for udelukkende at se på måneder og dage. Ved at sætte folks aftaler op i kolonner, bliver det nemt at få et godt overblik over hvornår folk er optaget eller har ledig tid til at deltage.

En kolonne kan indeholde en bestemt persons aftaler eller for eksempel hvem der har maddage eller information om lektier. Det kan også være at en kolonne viser hvem der bruger et fælles sommerhus eller hvem der er på arbejde i en butik. Alle kan tilpasse deres kalender og vise præcis de kolonner de har brug for.

En anden fordel ved at bruge kolonner er, at hver person (eller hvert lokale, udlejningshus eller type af aftaler) kan have sin egen kolonne. Hvis man er flere der bruger kalenderen sammen, kan man vælge hvem der skal kunne se kolonnen og hvem der skal kunne ændre aftalerne i kolonnen. Det vil sige, at du kan have nogle kolonner som kun du kan se, og andre som du deler med dem du laver aftaler sammen med.

Historik

Man kan hele tiden følge med i hvem, der opretter eller ændrer en aftale.

Faste valgmuligheder

En af de funktioner som vi har udviklet, som gør det endnu nemmere at bruge kalenderen er, at man i en særlig form for kolonne kun kan vælge mellem nogle faste valgmuligheder. Det kan for eksempel være hvis en familie skal holde styr på, hvem der henter børnene. Så kan man med et enkelt klik vælge om det skal være mor, far, farmor eller anden person, der henter den dag. Eller hvis man deles om en ferielejlighed, kan man vælge mellem de forskellige personer, der bruger lejligheden.

Nemt og simpelt

En anden forskel på denne og andre kalendere er, at mange kalendere kan en masse ting som man sjældent eller aldrig har brug for. Det gør dem kompliceret at bruge i dagligdagen. Vi forsøger at tilbyde de funktioner man bruger hver dag, og derfor bliver kalenderen meget enkel at bruge.

Begivenheder

Vi har også gjort det nemt at oprette begivenheder, der finder sted hvert år. Det kan være fødselsdage, bryllupsdage og andre ting der er værd at huske.

Kolonnerne fungerer på følgende måde:

I stedet for at vise alle aftaler på en dag, deler vi aftalerne op efter emner. Hvert emne vises i en kolonne og ved at stille kolonnerne op ved siden af hinanden kan man hurtigt få et overblik over dagens aftaler.

[Billede af kolonner]

Man vælger selv hvilke kolonner (emner) man deler sine aftaler op i. Det afhænger fuldstændig af, hvad man ønsker at bruge sin kalender til. Kun fantasien sætter grænser, og man kan oprette så mange kolonner man vil.

Eksempler på kolonne emner:Mulighederne er uendelige, og vores brugere har gennem tiden oprettet mere end 20.000 kolonner - særligt tilpasset til deres behov.

Vi har også en funktion, som gør det endnu nemmere at oprette sine aftaler. Du kan vælge, at aftaler i en kolonne kun skal kunne indeholde nogle bestemte værdier. Det kunne for eksempel være at man i kolonnen ""Maddage"" vil kunne vælge mellem familiens medlemmer. Så kan man med to klik hurtigt vælge hvem der skal lave mad det pågældende dag.

Man kan også oprette begivenheder som fødselsdage, bryllupsdage osv. som automatisk vises år efter år.
Om Kontakt Forretningsbetingelser Privatlivspolitik Priser

Smart onlinekalender der giver overblik for hele familien.

Denne service udbydes af Delekalender.dk - CVR: 26451302 - Nørre Farimagsgade 76, 1364 København K - kontakt@familiekalender.dk

Dankort Visacard Mastercard Maestro jcb visa verify

Betaling kan foregå med Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og JBC. Alle priser er inklusiv moms.


Copyright © 2024 Familiekalender.dk - Alle rettigheder forbeholdes.

Opret bruger


betingelserne
Opret bruger
Du kan prøve familiekalender.dk gratis i syv dage. Hvis kalenderen er noget for dig, kan du købe fri adgang for 1, 6 eller 12 måneder. Se priserne her.

Glemt password

Indtast dit Eller

Send mit kodeord til min e-mail

 • Hvad er kalenderen god til?

  familiekalender.dk er specielt udviklet til at give et nemt og hurtigt overblik over forskellige aktiviteter.

  Folk bruger familiekalender.dk til mange forskellige formål. F.eks:
  • Familier og venner, der vil have bedre fælles overblik
  • Forretninger, der har brug for en vagtplan
  • Klubber og foreninger, der skal koordinere aktiviteter
  • Koordinering af lokaler, udlejningshuse og ting man deles om
  • Skilsmisseforældre, der skal koordinere hvor børnene skal være

  Klik på pilen til højre for at få mere at vide.


 • Få din kalender som du vil have den

  familiekalender.dk er bygget op af kolonner. Det giver et nemt og hurtigt overblik, som du ikke får i andre kalendere.
  Du kan dele kolonnerne med andre og vælge, hvem der har adgang til at skrive eller se i kalenderen. forside

 • Del med andre

  Når I deler kolonner, kan hver bruger bygge sin kalender op med de ønskede kolonner.

  Kolonnerne kan opstilles i den rækkefølge, der er behov for. kolonner

 • Det er nemt at oprette aftaler

  Du kan oprette aftaler med både ikoner og forskellige baggrundsfarver. Det giver et godt overblik.
  aftaler aftaler

 • Nem at bruge

  Du kan vælge, at man kun kan sætte bestemte aftaler ind i en kolonne.
  For eksempel hvem, der skal hente børnene på forskellige dage.
  hentedage

 • Prøv kalenderen


  Er familiekalender.dk noget for dig, kan du oprette en bruger og prøve kalenderen.

  Det tager kun 2 minutter...

  Opret en bruger gratis

  God fornøjelse.
  familiekalender.dk

Prøv kalenderen

Her kan du prøve en live version af kalenderen.
Klik på et felt for at sætte en aftale ind.

Om familiekalender.dk

I OVER 10 år har vores kalender været til gavn for familier, venner, foreninger, butikker, klubber, deleordninger, kirker, sportshaller og mange flere.


Det er en glæde at høre hvordan kalenderen hjælper en masse mennesker med at få overblik over deres aftaler og planlægning. Det vi hører mest er, at kalenderen giver et helt særligt overblik som andre kalendere ikke giver. Det er vi selvfølgelig glade for, for det er også grunden til at vi udviklede den i første omgang.


Samtidig prøver vi hele tiden at leve op til vores målsætninger.


De første år var kalenderen gratis at bruge, men med tiden blev det svært at varetage udgifterne med det stigende antal brugere. Så vi blev nødt til at tage et mindre beløb for at få dækket vores udgifter. Vi synes at en pris på 89 kr. om året (det svarer til 7,56 kr. om måneden) er en god pris, hvor man løbende får adgang til de forbedringer vi laver. Nye funktioner, der primært bliver til på baggrund af ideer, vi får fra vores brugere.


Så hvis du har en ide til hvordan din kalender kan blive endnu bedre, eller endnu nemmere at bruge, lytter vi gerne. Du skal bare sende en besked til os, så vender vi ideen med vores udviklere, som altid gør deres bedste for at lave den bedste kalender med det bedste overblik.Hold det også privat

Vi mener alle har et ansvar for, hvordan de deler deres informationer, og hvem der kan se dem. Del derfor kun profiler med bekræftede venner og personer i din omgangskreds.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, ideer, ris eller ros til vores kalender, er vi altid glade for at høre fra dig.

Skriv til os på: kontakt@familiekalender.dk

Denne service udbydes af:
Delekalender.dk
Nørre Farimagsgade 76
1364 København K
CVR: 26451302

Forretningsbetingelser

Virksomheden

Denne service udbydes af virksomheden Delekalender.dk (CVR: 26451302).

Når du handler hos os, er alle transaktioner omfattet af dansk lovgivning. Derfor afgøres alle uoverensstemmelser af de ordinære, danske domstole.

Adgang

Adgang til familiekalender.dk kan kun benyttes efter en medlemsregistrering. Alle kan blive medlem af familiekalender.dk. Denne service gratis for dig som bruger i en prøveperiode. Du er forpligtet til at holde din persondata opdaterede. Ved registreringen vælger du et medlemsnavn og et kodeord (adgangsdata).

Du er forpligtet til at beskytte adgangen til din kalender mod tredjemands uretmæssige brug af den. Adgangsdata skal hemmeligholdes. Såfremt din data grundet uagtsomhed fra din side kommer tredjemand i hænde, er du selv ansvarlig for hver gang, tredjemand benytter din adgangsdata. Finder du ud af, at din adgangsdata er blevet tilgængelig for en uretmæssig tredjemand tilrådes det at ændre dit kodeord. Er dette ikke muligt, så kontakt familiekalender.dk pr. e-mail.

Som bruger er du forpligtet til at give familiekalender.dk muligheden for at kontakte dig, således at du kan modtage fornøden information om de tilmeldte services og senere udbygning af sitet, hvis der kommer flere tilbud til. Denne forpligtelse accepteres, når du melder dig ind via registrering af din e-mail adresse.

Indhold

familiekalender.dk kan på ingen måde gøres ansvarlig eller hæftende for brugerindhold, tredjepartsindhold, eller andre tredjeparts-applikationer bragt på siden, hvad enten de er tilvejebragt af sidens brugere, delekalender, tredjeparter, eller nogen som helst form for udstyr eller programmering anvendt på siden.

På trods af at vi sætter regler for brugeradfærd, foretager vi ingen kontrol heraf, og er ikke ansvarlige for brugeres færden og kalender-delinger på sitet og kan ikke stilles til ansvar for noget som helst stødende, upassende, uanstændigt, ulovligt eller på anden måde ubehageligt indhold der måtte forefindes på siden.

Din data er privat og indholdet i denne kalenderservice vil kun blive brugt i overensstemmelse med lovgivningen.

Delekalender.dk hæfter ikke for evt. tab, som opstår ved, at adgangen til dine data afbrydes, eller at din indlagte data går tabt.

Funktionaliteten i familiekalender.dk er optimeret til de nyeste versioner af: Internet Explorer, Firefox, Crome og Safari

Benyttes familiekalender.dk i andre eller ældre browsere, på andre platforme, smartphones, tablets eller andet kan der være ændret eller manglende funtionalitet.

I forbindelse med køb


Betaling

familiekalender.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

familiekalender.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Produktet leveres i det øjeblik betalingen er gennemført. Du skal være logget ind med en bruger på familiekalender.dk for at kunne gennemføre betalingen. Denne brugers tidsmæssige adgang til familiekalender.dk forlænges med det antal dage som det købte produkt foreskriver.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Kunden accepterer ved bestilling af specialtilrettet ydelse, som f.eks. personlig online kalender, at fortrydelsesretten bortfalder jvf. Forbrugeraftalelovens §12.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på familiekalender.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse og E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos familiekalender.dk og opbevares i fem år efter brugen af kalenderen er stoppet, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på familiekalender.dk er Jacob Bøegh.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til familiekalender.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos familiekalender.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jacob Bøegh via e-mail kontakt@familiekalender.dk.

Support

familiekalender.dk yder udelukkende support på e-mail.
Al kommunikation vil foregå enten på engelsk eller dansk. Der ydes ikke support på andre sprog.


Cookies

På familiekalender.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på familiekalender.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere familiekalender.dk.

Opret en bruger gratis

F? tre m?neders ekstra abonnement gratis

Anbefaling

Du har modtaget en anbefaling, men enten er den allerede brugt, eller også er den udløbet.

Kontakt personen, der har sendt anbefalingen for at få en ny.